BRANDING

My name is brand, personal brand!

Jij bepaalt in grote mate zelf hoe mensen je zien, in hoeverre je jezelf positief positioneert en presenteert aan anderen. Het is daarom goed aandacht te besteden aan jezelf als persoon en te werken aan je eigen “brand”. Je eigen uitstraling, persoonlijkheid, kennis en ervaring laten zien wie je bent en waar je voor staat. Belangrijk hierbij is jezelf als EIGEN MERK te onderscheiden.

Samen met VIA werk je aan “je eigen IK’. Kortom, wat wil je bereiken, wat betekent personal branding voor jou, op welke manier onderscheid je jezelf van anderen, hoe presenteer je jezelf bij de eerste kennismaking? Hoe zet je jezelf zo neer dat jouw belangrijkste vaardigheden en kwaliteiten zichtbaar blijven? Dat je in staat bent weer de regie over je eigen leven te kunnen hebben, dat mensen zien waar jij voor staat, wat jouw beweegt en waar je voor gaat! Jezelf zo kunnen presenteren dat je het beste uit jezelf kan halen! En zo eindelijk die persoonlijke groei realiseert of die opdracht of baan kunt krijgen waar je al zo lang voor gaat! Ken je dat gevoel? Die behoefte?

VIA werkt samen met jou aan het versterken van jouw eigen brand door vooral te werken aan:

  • verbetering van je gehele uitstraling
  • het verduidelijken van jouw persoonlijke drijfveren en krachten
  • een goede basis voor een sterk merk
  • het krijgen van inzicht in je eigen talenten en deze te versterken
  • het krachtig neerzetten van jouw eigen merk
  • het onderhouden van jouw merk en uitstraling en een optimale balans tussen lichaam en gezondheid

Werk je binnen de overheid of bedrijfsleven en is aandacht voor (employer) personal branding van belang? VIA Coaching & Training biedt veranderprogramma’s welke positief bijdragen aan een goed werkgeversimago, duurzame inzetbaarheid van het eigen personeel, een prima uitstraling van werknemers, het aantrekken en behouden van talent en een verhoogde tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers.

fachy-marin-764197-unsplash
Scroll naar boven