Onze referenties

Svetlana, 34 jaar

"Via het UWV mocht ik een keuze maken uit 3 bedrijven die me konden helpen bij mijn re-integratie. Het moment dat ik een kennismakingsgesprek had bij VIA, had ik mijn keus eigenlijk al gemaakt. Na alle gesprekken te hebben gehad bij de verschillende bedrijven, wist ik zeker dat VIA een goede keus voor mij was. Er wordt namelijk niet alleen gekeken naar het vinden van (passend) werk, maar ook naar jou als persoon en hoe ze je daarbij ook nog kunnen helpen. Het vinden naar de juiste balans speelt hier een grote rol in. Dat vond en vind ik erg fijn, aangezien er op dat moment niet veel balans in mijn leven was. Het was een beetje veel van dit en wat minder van dat. Ook Lieke heeft bijvoorbeeld meegekeken naar het voedingspatroon en of hier nog iets aan te verbeteren was.

Ik heb heel veel aan de coaching gesprekken met Jan gehad en gebruik deze nog dagelijks in de praktijk. Mijn leven is in balans en ik heb passend werk gevonden. Ook na het traject vraagt Jan nog regelmatig hoe het gaat. En als het nodig zou zijn dan ben ik altijd welkom. Het fijne van VIA Coaching & Training is dat ze ook rekening houden met mensen die kinderen hebben. Er is een speelhoek, zodat de kleintjes zich goed kunnen vermaken. Dus heb je een keer geen oppas, dan is dat geen enkel probleem! Al met al een meer dan positieve ervaring, waar ik erg dankbaar voor ben.

Jan, muchas gracias voor alles! Heel erg bedankt voor jouw hulp en ook Lieke haar bijdrage waardeer ik zeer. Ik raad een ieder VIA aan! Ze zijn stuk voor stuk kanjers met een hart van goud."

people-2591874_1920
Scroll naar boven