VITALITEIT

Voel je jezelf vitaal genoeg? Dan is de kans op het ontwikkelen van klachten het kleinst. Maar er zijn periodes, soms lang, soms kort, waarin je minder energiek bent, je jezelf minder levendig opstelt. Moeite hebt je eigen doelen na te streven en de eigen controle even met jezelf aan de haal gaat. Een moeilijke periode, maar juist ook de periode waarin je het meest van jezelf kunt leren. Om je een ideaal vertrekpunt te bieden met goede diagnose, een stappenplan en professionele begeleiding, is VIA Coaching en training voor jou de juiste keuze.

Wat doen we precies?

Werken aan je eigen vitaliteit kan om meerdere redenen belangrijk zijn. Je goed voelen betekent namelijk ook energieker zijn, productiever en creatiever. Je kunt meer verzetten in minder tijd, voelt je positiever, gelukkiger en vooral veel prettiger in je eigen lijf. En ja, dit straal je ook uit naar je eigen omgeving. Kortom, genoeg redenen om aan de slag te gaan met je vitaliteit. Je ontvangt een gericht adviestraject met persoonlijke doelen gericht op persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, werk en ontspanning. Uiteraard word je door ons geholpen en ontvang je op maat coaching. Er worden oplossingen geboden voor vraagstukken gericht op persoonlijke ontwikkeling, personal branding, sport, gezond leefpatroon en werk.
Voor wie is het vitaliteitstraject?
Het vitaliteitstraject is er voor iedereen die wil werken aan verbetering van de persoonlijke mentale en / of fysieke belastbaarheid en r
ealistische doelen wil stellen ten aanzien van de eigen uitstraling, werk, sport en privéleven.

tommaso-fornoni-185118-unsplash
Scroll naar boven